ADA : Femmes et nouvelles technologies  - Femmes et  IT - Femmes et TIC
 

zoek

Newsletter

 
 

In dezelfde rubriek:

Cybersoda en ADA’s educatieve ICT-spelletjes nu ook online

Cybersoda Live-CD weldra beschikbaar

Lezersbrief

Pedagogische koffertje Cybersoda met knipoog naar meisjes

Terug naar school met Cybersoda

 
Click hier om de rubriek af te drukken

Computers op School en Thuis

Ada’s pedagogische koffertje in primeur op CST

Van dinsdag 14 maart t/m donderdag 16 maart 2006 is Ada aanwezig op het jaarlijkse CST-initiatief "Computers op School en Thuis" in Flanders Expo te Gent. Wie de demosessie van Ada over de middag meepikt, krijgt in primeur te pakken, gratis en voor niets: Ada’s kersverse pedagogische koffertje "Cybersoda". U komt toch ook?


Het jaarlijkse CST-initiatief (1) is gericht op efficiënt en doelgericht gebruik van ICT in het onderwijs en op educatief en remediërend computergebruik thuis.

Van 14 tot en met 16 maart bestaat het aanbod in Flanders Expo te Gent uit niet minder dat vijftig verschillende seminaries en een zevental demosessies over de middag. De thema’s die aan bod komen zijn gebundeld per dag in functie van de doelgroep. Op 14 maart is alles gericht op het secundair en hoger onderwijs en de centra voor volwassenenonderwijs. Op 15 maart is het basisonderwijs aan de beurt. En 16 maart is dan weer de dag van de lerarenopleidingen.

 

Welke dag u ook komt, zorg er zeker voor dat u er bent over de middag, want dan houdt Ada haar demosessie van haar kersverse pedagogische koffertje "Cybersoda". Iedereen die de demosessie volgt, krijgt na afloop het koffertje mee naar huis, gratis en voor niets. Loopt u één van Ada’s demo’s toch nog mis, geen probleem. Op de standenmarkt van CST geeft het Ada-team u met plezier de nodige uitleg.

En mocht u even tijd hebben op woensdag 15 maart, mis dan de finale van de Whizzkids 2006 niet. In de namiddag nemen niet minder dan vier klassen van elk vier leerlingen (meisjes en jongens) uit het 5de en 6de leerjaar basisonderwijs het tegen elkaar op. Praktische en theoretische proeven zijn hun deel. Tal van prijzen vallen er te winnen, waaronder ook een aantal van Ada voor de meest verdienstelijke meisjes.

C.V.H.
februari 2006

(1) CST bezoekersinformatie, inschrijvingen en wegwijzer, zie www.cst.be

Forum de l'article

 
Attribution-NonCommercial 2.0 Belgium