ADA : Vrouwen en nieuwe technologieën - Vrouwen en IT - Vrouwen en ICT
:: home :: web site plan ::
en français ::
 
   
U bent hier: Home Acties & instrumenten Ada’s acties Mentorship "Pimp IT up!"

Pimp IT up

Nog achttien mentor-plaatsen vrij

Op 7 februari 2006 is het voor de laatstejaars van het Sint-Lodewijk en Sint-Annacollege te Antwerpen D-day. Dan lopen niet minder dan 45 meisjes, in het kader van Ada’s mentorship-project Pimp IT up, een dag mee met een inspirerende informaticus m/v. Uw bedrijf doet toch mee?

Onbekend, maakt onbemind zegt het spreekwoord, en met betrekking tot de IT-beroepen daar een stokje voor steken is dan ook de bedoeling van het Pimp IT up-project. Pimp IT up is een project dat loopt in samenwerking met de Karel De Grote-Hogeschool en de secundaire scholen Sint-Lodewijk en Sint-Annacollege in Antwerpen.(1)

Ondertussen hebben al 27 mentors het samenwerkingscontract ondertekend, goed voor een tiental bedrijven, waaronder ING, VTB-VAB, Anubex, Axxi, BASF, Digipoint, Digipolis Antwerpen, Item Solutions, Kangeroot, Linux Solutions, Midrange Software Partners, SAPstroom, Sec Track, Softskill, Syneton en Tallic.

Maar het kan nog beter, Pimp IT up streeft immers naar één mentor per mentee. Nog plaats voor achttien mentors dus. Wees er snel bij en contacteer vandaag nog Kirsten Dewaelheyns bij ATEL vzw.

Kirsten.dewaelheyns@atel.be
Mobiel: 0477/61.35.71
Fax : 03/641.08.51

C.V.H.
december 2005

Noten & links
(1) Antwerpse laatstejaarstudentes secundair onderwijs weldra gementord door oudstudenten informatica http://www.ada-online.org/nlada/article.php3?id_article=215

 
Attribution-NonCommercial 2.0 Belgium