ADA : Vrouwen en nieuwe technologieŽn - Vrouwen en IT - Vrouwen en ICT
:: home :: web site plan ::
en franÁais ::
 
   
U bent hier: Home Grrrls stories Super Users

Super Users

Alle gepubliceerde artikels over deze rubriek:

Interview met GaŽlle, videomonteuse

GaŽlle is videomonteuse bij de nieuwsdienst van de RTBF, de Franstalige radio-en televisiezender van BelgiŽ. Op school leerde ze nog monteren op film, het digitaal monteren leerde ze op zichzelf. Vandaag monteert ze het televisiejournaal bij elkaar. Ondanks de tijdsdruk vindt ze het een boeiende en opwindende job.
Bekijk de video

Artikel gepubliceerd in: 07/2007

**Lees meer**

Interview met Silvia, animatiefilmregisseur

Silvia is animatiefilmregisseur en werkt via subsidies van het Vlaams Audiovisueel Fonds. Haar fascinatie voor computers groeide naarmate ze de creatieve en tijdsbesparende mogelijkheden van computerprogramma’s ontdekte. Volgens Silvia moet techniek de creativiteit dienen en wie artistieke ambities heeft moet zich door de computer niet laten afschrikken, want de expressieve mogelijkheden zijn onbeperkt...
Bekijk de video

Artikel gepubliceerd in: 07/2007

**Lees meer**

Interview met Sťverine, technologe medische beeldvorming aan het Brusselse Bordet Instituut

Artikel gepubliceerd in: 02/2006

**Lees meer**

Interview met Evi Van Ermen, verpleegkundige radiologie

Evi Van Ermen werkt al 7 jaar lang als gegradueerde verpleegkundige op de dienst radiologie. Hoewel ze in het begin wat ongerust was over het groeiend aantal computers op de dienst, is ze ervan overtuigd dat de digitalisering van de medische beeldvorming een enorme verbetering is.

Artikel gepubliceerd in: 02/2006

**Lees meer**

Interview met Annick DaniŽls, wetenschappelijk medewerkster bij Innogenetics

Sinds 1999 werkt Annick DaniŽls als biochemicus bij het biotechnologisch bedrijf Innogenetics(1). Haar beroep veronderstelt niet alleen wetenschappelijke kennis. Goed overweg kunnen met de PC is ook een vereiste.

Artikel gepubliceerd in: 05/2005

**Lees meer**

Interview met Karine Tirry, productiesecretaresse bij Radio Donna

Karine Tirry is een lustige veertiger en woont in Relegem bij Asse. Ze werkt als productiesecretaresse bij de Vlaamse publieke omroep, de VRT, voor het populaire radiostation Radio Donna. Aan ADA vertelt ze over haar werk en welke rol informatica daar bij speelt.

Artikel gepubliceerd in: 03/2005

**Lees meer**

Interview met Sally Bostyn
commercieel bediende bij Beldť

"Ik wist echt niets van computers. Ik dacht dat ik het nooit ging snappen. Maar ik heb tijdens mijn opleiding bij Atel heel veel geleerd en opgedane kennis kunnen ze je niet meer afpakken. Bediende zijn geeft mij een enorm goed gevoel en ik ben enorm blij dat ik het bedrijf waar ik werk bereid was iemand zonder ervaring in dienst te nemen."

Artikel gepubliceerd in: 06/2004

**Lees meer**

 
Attribution-NonCommercial 2.0 Belgium